Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel

Om Hotel

Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel tilbyder en førsteklasses golfoplevelse på den smukke ø Mallorca, Spanien. Beliggende på den prestigefyldte Son Vida Golfbane henvender hotellet sig til golfentusiaster, der søger et luksuriøst ophold og uforglemmelige tee-oplevelser.Son Vida Golf Course, designet af F.W.

 Hawtree og åbnet i 1964, er den ældste golfbane på øen. Dens frodige grønne fairways, velholdte greens og en fantastisk udsigt over Middelhavet gør det til en yndet destination for golfspillere på alle niveauer. Banen har 18 huller, der hver byder på unikke udfordringer og muligheder for spillere til at vise deres færdigheder.For at sikre en starttid på Son Vida Golf Course har gæster på Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel fordelen af prioriteret booking.

 De kan nemt reservere deres foretrukne starttider gennem hotellets concierge eller reservationstjenester. Derudover tilbyder hotellet ofte golfpakker, der inkluderer overnatning, starttider og andre frynsegoder, så gæsterne kan nyde en alt-i-én golfferie.Selve hotellet er en oase af luksus og afslapning, omgivet af frodige haver og kan prale af en fantastisk udsigt over golfbanen. Dets værelser og suiter er designet med komfort og elegance i tankerne, hvilket giver et roligt tilflugtssted efter en dag på fairways.

 Gæster kan også drage fordel af hotellets førsteklasses faciliteter, herunder en spa, fitnesscenter og flere spisemuligheder for at tilfredsstille deres gastronomiske ønsker.For dem, der ønsker at forbedre deres golffærdigheder, tilbyder hotellet golflektioner og klinikker, ledet af erfarne golfinstruktører. Uanset om du er nybegynder, der er ivrig efter at lære det grundlæggende eller en erfaren golfspiller, der søger at forfine din teknik, kan golfprofessionelle på Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel skræddersy undervisningen, så den passer til dine behov.

Det omkringliggende område af Mallorca byder på et væld af attraktioner at udforske ud over golfbanen. Gæsterne kan fordybe sig i øens rige historie og kultur, besøge smukke strande eller nyde forskellige vandsports- og udendørsaktiviteter.ASammenfattende tilbyder Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel en dejlig blanding af førsteklasses indkvartering, fremragende golffaciliteter og en række rekreative muligheder. Uanset om du er en ivrig golfspiller eller blot værdsætter lokket ved et luksusresort med en fantastisk beliggenhed, er dette hotel sikker på at levere en uforglemmelig golfoplevelse på øen Mallorca.

Denne side bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du og accepterer brugen af cookies i overensstemmelse med vilkårene for brug af privatlivspolitikken.
Spørg nu