Sueno Hotels Golf Belek

Søk

Sueno Hotels Golf Belek

Om hotellet

Sueno hotellit Golf Belek
Sueno Hotels Golf Belek sijaitsee vain 400 metrin päässä rannasta, ja sitä ympäröi ylellinen järvi, ja siellä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen lukemattomia mukavuuksia, joista merkittävimpiä ovat ilmainen vesipuisto, 36-reikäinen golfkenttä, ilmainen aamiaisbuffet, yökerho, kuntosali ja kylpylä.
Sueno Golf Resortissa on 174 huonetta ja 86 standard-huonetta, 71 seniorihuonetta, 7 juniorsviittiä ja 2 king-sviittiä, 2 kuninkaallista sviittiä ja 4 poreallassviittiä. Kaikissa lomakeskuksen huoneissa on eksklusiivisia etuja, joista on upea merinäköala tai upea näköala Sueno Golf Clubin kahdelle kentälle.
All Inclusive sisältää etuja, kuten 24h-huonepalvelun ja ilmastoinnin sekä mukavuudet, kuten ilmaisen Wi-Fi:n ja minibaarin (joitakin ilmaisia tuotteita täynnä).
Muita mukavuuksia ovat:
• ilmaiset pinnasängyt/vauvojen sängyt ja leposängyt
• Kylpyhuoneet, joissa on suihku/amme-yhdistelmä ja hiustenkuivaaja
• LCD-televisiot premium-kanavilla
• Parvekkeet, kahvin-/teenkeitin ja päivittäinen siivous

Golf- ja kylpylälomaa etsivät asiakkaat hämmästyvät huomatessaan, että Sueno Hotels Golf Belek koostuu 8 hierontahuoneesta, saunasta, kauneushoidoista ja turkkilaisesta saunasta/hammam-terapiasta.
Muita eksklusiivisia erikoisuuksia ovat 24h-kuntokeskus, uima-altaat, tenniskentät, rantalentopallo, jalkapallokentät ja miniklubi. Asiakkaat voivat myös rentoutua pelihuoneessa ja pelata biljardia tai pöytäjalkapalloa.
36-reikäinen golfkenttä sijaitsee kahden kentän, Pines ja Dunes, välissä.
Pine Course on Sueno Golf Club -kompleksin peruskurssi. Ainutlaatuisen ja jyrkän rakenteen ansiosta radalla on luonnollinen ilme ja järvet ja joet ympäröivät yli 7 000 jaardia mestaruustiista. Ainutlaatuisuutensa ansiosta Pines on yksi Belekin arvostetuimmista ja kauniisti suunnitelluista golfkentistä.
Suenon toissijainen kenttä on Dunes, joka koskee kaikentyyppisiä golfaajia. 6500 jaardin mitattuna se on kuitenkin edelleen erittäin suuri. Jättimäisillä bunkkereilla ja linkkityyleillä Dunes voidaan erottaa poikkeuksellisesta radasta; 18. reiän hämmästyttävä saarivihreä, veden ympäröimä.

Søk

Feriedestinasjoner
Ankomstdato
Overnatting netter
Personer

1. Rom

2. Rom

3. Rom

Kart

Denne siden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du og samtykker til bruken av informasjonskapsler i samsvar med vilkårene for bruk av personvernerklæringen.
Spør nå